Menu

A Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola pályázatot hirdet az alábbi pozíciókra:

Élelmiszeripari mérnök-tanár

Matematika-Informatika vagy Matematika-bármely szakos tanár

Gyógypedagógus

 

„A Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola Tatai feladat ellátási hellyel, a Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban 2890 Tata, Új út 19. felvételt hirdet 2 fő részére, amelyből 1 fő gazdasági csoportvezetői feladatok ellátására, 1 fő részére főkönyvi könyvelési feladatok ellátására. Mindkét feladatkör ellátásánál szükséges az Eco-Stat program ismerete, államháztartási területen szerzett szakmai tapasztalat. Minimum elvárás közgazdasági szakközépiskolai végzettség, előnyt jelent főiskolai végzettség.  A munkakör az elbírálást követően azonnal betölthető. Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.”

 

 

A Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola Bábolnai feladat ellátási hellyel, a Pettkó-Szandtner Tibor Lovas Szakközépiskola és Kollégiumban 2943 Bábolna, Rákóczi út 6. felvételt hirdet 1 fő részére gazdasági ügyintézői munkakörben. A munkakör betöltésének feltétele Eper program ismerete, államháztartási területen szerzett szakmai tapasztalat. Minimum elvárás közgazdasági szakközépiskolai végzettség, előnyt jelent főiskolai végzettség.  A munkakör az elbírálást követően azonnal betölthető. Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.”

Állásajánlatok

Go to top