Menu

 

Regionális igazgatói értekezlet a Szent Istvánban!

2017. május 16-án iskolánk adott otthont a Földművelésügyi Minisztérium fenntartásában működő dunántúli iskolák igazgatóinak év végi értekezletének. A regionális értekezleten jelen volt Román István, a tárca agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkára, aki kiemelte, hogy tudatosan iskolánkat választották a rendezvény helyszínéül, hiszen Székesfehérváron rendkívül fontosnak tartják a szakképzés megfelelő színvonalon való működését és az ehhez kapcsolódó szakmák oktatását.

Az eseményen intézményünkkel együtt 22 iskola vezetője vett részt valamint, a Földművelésügyi Minisztériumból, helyettes államtitkár úron kívül Komm Ildikó szakképzési referens, Feltizi-Veress Imre intézményi referens, Botka-Kovács Judit titkárságvezető.

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara részéről Szilágyi János képzési igazgató, a Hermann Ottó Intézettől Palotás József igazgató tisztelte meg jelenlétével az iskolánkban tartott értekezletet.

Városunk részéről Mészáros Attila alpolgármester úr köszöntötte a regionális konferenciára érkezőket, emellett kiemelten fontosnak tartotta, hogy intézményünket közelebb hozza a pályaválasztás előtt álló diákokhoz.

 

 

 

Vendégeinknek bemutattuk iskolánkat, körbe járva az épületet megismerhették a vásárlók által kedvelt, intézményünkben kialakított Királyi Csemege tanboltunkat is.

 

Az iskolai programok után a részt vevők betekinthettek iskolánk szakmai életébe, a tanüzemünket bejárva bepillantást nyerhettek az oktatás gyakorlati folyamatába, a termékek előállításába, valamint az alapanyagok szakszerű felhasználásába.

  

 Román István államtitkár helyettes úrral készült interjút a FEOL.hu honlapján olvashatják!

Go to top